Doggynezz | Dog Happiness! 

Joep's artikel in "Me & My Dog"

2013.5.11Facebookdog

Hallo iedereen. Mijn naam is Joep en ik ben een chocoladebruine ruwhaar Teckel.
Ze noemen mij hier ook wel eens “Chocoprins”
Geen idee waarom, ik ben geen prins, heb geen kroon en ook geen harem.
Ach ja, ze hebben ze hier toch al niet altijd allemaal op een rijtje.
Ik kwam hier 9 jaar geleden als pup wonen en mijn baasjes hadden al een andere hond, ook een teckel en hij vertelde mij dat hij Bram heette.
We hebben heel veel jaren lol gehad en met z’n tweetjes de boel behoorlijk op stelten gezet. Tja, dan moesten ze ook maar niet kiezen voor twee hondjes, toch?

Weer een jaar voorbij....

2013.29.10.inentingWat een ochtend.....!!!
We moesten al heel vroeg op staan en toen werden we in de auto gezet...
We begonnen allemaal al te bibberen. Het was namelijk weer zover.
De jaarlijkse inentingen. Dat is achteraf nooit zo heel erg, maar we worden er wel heel erg zenuwachtig van.
Ik mocht als eerste naar binnen omdat ik schijnbaar hysterischer is dan wij....
Toen ik terug kwam in de auto, mocht Fellow naar binnen, en hij vond het in de behandelkamer niet zo leuk.
Best eng als ze met een spuitje in je neus willen kliederen....
Maar Sara had natuurlijk nergens last van. Kom maar op...Zij is natuurlijk wel wat gewend vanuit Polen.
Je maakt haar niet zo snel gek.
Maar goed, dat hebben we er allemaal weer op zitten..

Joep bijna jarig...

Nog een paar dagen en dan is Joep jarig. Hij wordt 9.

En dat zou je niet altijd zeggen. Hij ligt natuurlijk ook wel veel te slapen, maar als er iemand op visite komt, begint hij te blaffen en blijft het eerste kwartier wel blaffen. Onvermoeibaar.

Tijdens zijn slaapmomenten heeft hij volgens mij wel alles in de gaten, want hij houdt geregeld een eigen blogje bij. Hij wil dat voortaan hier op de site gaan zetten, dus hij krijgt met z'n verjaardag een Dog-pad (ipad). Hij kan dan zijn verhalen, belevenissen en ergenissen gelijk op het blog plaatsen. En dit wordt (als het goed is) in het begin van de maand november op een spektaculaire manier geintroduceerd....

Hoe? Dat lees je dan hier.

Volg dus het blog... / volg ons op Facebook of Twitter & meld je aan voor de nieuwsbrief.

Groetjes, Joep

Navelbreuk Sara

Al vanaf haar geboorte heeft Sara een navelbreuk.

Toen zij destijds bij ons kwam wonen hebben we bij de dierenarts nagevraagd of dit kwaad kon, en we kregen te horen dat het geen probleem was. Nu de laatste tijd, wordt haar navelbreuk anders. Hij wordt dikker en roder en harder. Daarom zijn we anderhalve week geleden weer naar de dierenarts gegaan. Hij vond het ook een beter idee als we nu de navelbreuk zouden opereren en herstellen. Het is namelijk wel zo dat als de navelbreuk groter wordt de darmen er in kunnen komen te zitten. Daardoor gaan deze minder goed functioneren, of zelfs erger.... Met alle gevolgen van dien. Daarom toch maar besloten voor een operatie.

Gisteren was het dan zover. Sara moest 's morgens nuchter worden gebracht en daar kreeg ze een middeltje toegediend waarvan ze rustiger werd. Toen mochten we haar om 08.45 daar achter laten...best wel spannend.

Om 12.30 werd ik gebeld dat het allemaal goed gegaan was en dat ze wakker was en opgehaald kon worden. Ik was dus met 10 minuten ook al daar.... Gelukkig was alles goed gegaan. Ze hadden het infuusbuisje nog even laten zitten i.v.m het warme weer en ik heb een opblaasbare ring meegekregen die ze om haar nek krijgt zodat ze niet aan het buikje kan zitten. Maar thuis hebben we dit toch maar even af gedaan vanwege het warme weer. Ze komt er bovendien toch niet aan... en als ze het probeert hoeven we alleen maar te zeggen "nee" en ze gaat alweer rustig liggen.

Vanmorgen het infuusbuisje laten verwijderen en kleine controle. Ze sprong gisteren alweer op de stoel en de bank en heeft gewoon geplast en gepoept. Vanmorgen mocht ze lekker weer eten. En vannacht natuurlijk best verwend, want ze mocht bij de mensenpapa en mama op bed slapen. Ging perfect.

Beetje verwennen dus. Nu gewoon lekker herstellen en klaar! Wat een bikkel!!!2013.26.07 Sara hechtingen

2013.26.07 Sara herstellen

 

Niets

2013.05.22 Niets

Het maakt mij allemaal niet zo veel uit, als ik maar gewoon kan liggen en slapen…